Tim

Vinarija Lakićević logo

Tim

Vinograd

Milan Lakićević

Strastveni lovac, preobraćen vinogradar – celovit nadzor vinograda je neophodan za stvaranje željenog vina. Lokalno iskustvo i učenje “u hodu” omogućavaju neuporedivu preciznost u izvođenju i ustrojstvo kakvo se nalazi kod dobro podmazane mašine.

Stefano Dini

Vinogradar na putu, konsultant – ključ za uspeh ove vinarije. Dolazi iz srca Italije sa beskrajnim iskustvom u profesiji, veštinama i znanjem stečenim zahvaljujući kontinuiranom upravljanju oko stotinu vinogradarskih i vinskih poseda širom sveta, koji su destilovani u plantažama Leposavića.

Vinarija

Slavisa Lakicevic Vinarija Lakicevic

Najveći deo svog radnog iskustva stekao je u inostranstvu, radeći za maloprodajnu modnu kompaniju sa sedištem u Italiji. Godine 2013. mu je iznenada prirasla srcu ideja da proizvodi vino u svom kraju, te odlučuje da investira u ovaj sektor, koji se razlikuje od njegovog. Samouk, svakodnevno uči i razvija strast izlažući se.

Laura Zuddas

Enolog, konsultant – tumači terroir kombinujući tradicionalne tehnike proizvodnje vina sa savremenom tehnologijom i materijalima lokalnog porekla. Zahtevna pozicija koju mnogi nadziru, kako javnost, tako i svet profesionalaca.

Podrška

Luka Lakicevic

Agronom, stručnjak za vinogradarstvo, angažovan u trgovini. Ima izražen instinkt i inovativne ideje, ispituje čvrsta uverenja i istražuje nove koncepte kombinujući višestruke izvore informacija, kako bi na najbolji način diferencirao proizvodnju i kreirao posebne stilove.