Tim

Vinarija Lakićević logo

Tim

Vinograd

Milan Lakićević

Strastveni lovac, preobraćeni vinogradar – celovit nadzor vinograda i zdravo i zrelo grožđe su neophodni faktori za stvaranje željenog vina. Lokalno iskustvo i učenje “u hodu” omogućavaju neuporedivu preciznost u organizaciji, kao kod dobro podmazane mašine.

Stefano Dini

Vinogradar na putu, konsultant – ključ za uspeh ove vinarije. Dolazi iz srca Italije sa beskrajnim iskustvom u profesiji, veštinama i znanjem stečenim zahvaljujući kontinuiranom upravljanju oko stotinu vinogradarskih i vinskih poseda širom sveta, koji su primenjeni i u plantažama u Leposaviću.

Vinarija

Slavisa Lakicevic Vinarija Lakicevic

Najveći deo svog radnog iskustva stekao je u inostranstvu, radeći za maloprodajnu modnu kompaniju sa sedištem u Italiji. Godine 2013. mu je iznenada prirasla srcu ideja da proizvodi vino u svom kraju, te odlučuje da investira u ovaj sektor, koji se razlikuje od njegovog. Samouk, svakodnevno uči i razvija strast radeći.

Laura Zuddas

Enolog, konsultant – tumači terroir kombinujući tradicionalne tehnike proizvodnje vina sa savremenom tehnologijom i materijalima lokalnog porekla. Zahtevna pozicija koju mnogi nadziru, kako javnost, tako i svet profesionalaca.